Signalisatie

Signalisatie

Steeds op zoek naar de meest deugdelijke, de meest vooruitstrevende signalisatietechnieken zowel voor binnen als voor buiten. Ook het aspect “onderhoud” speelt daar een enorm belangrijke rol in.

Ons procédé zorgt er dan ook voor dat afbeeldingen en foto’s IN de aluminium worden aangebracht, hierdoor hebt u geen reliëf en worden uw panelen onderhoudsvriendelijk !

 

Wat bieden wij aan ?

Wij bieden voornamelijk exclusieve totaaloplossingen aan : van moderne constructies en totems tot simpele informatiepanelen en dit steeds gecombineerd met onze prachtig bedrukte, aluminium panelen (Alu-Graph procédé)

Deze totaalvoorstellingen zijn voornamelijk bestemd voor steden en gemeenten. (parken, speeltuinen, …)

Daarbuiten verzorgen wij ook ook algemene bewegwijzering voor fiets- en/of wandelroutes, voor golfterreinen, voor dierenparken of simpelweg voor parkeerplaatsen.

Ook signalisatiepanelen binnen gebouwen (klinieken, scholen, musea, e.d.) behoren tot onze mogelijkheden.

 

Waarvoor kan u nog op ons rekenen ?

Zowel het ontwerp als de opmaak van deze panelen kan aan onze diensten worden toevertrouwd. Wij luisteren naar ùw vragen, naar ùw noden, wat voor u belangrijk is wordt voor ons nog belangrijker en onze grafische dienst zal alles in het werk stellen om hier een mooi ontwerp rond te bouwen.

Ook montage of plaatsingsmogelijkheden kunnen bij ons worden aangevraagd. Hiervoor werken wij steeds met betrouwbare mensen in onderaanneming.